Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
L'Ajuntament desplega un nou projecte per apropar-se als joves de Caldes d'Estrac

El projecte, coordinat pel Consell Comarcal del Maresme, finançat per la Diputació de Barcelona i executat per l’Ajuntament, començarà a desplegar-se pels carrers de la vila a partir del divendres 18 d’octubre.

Es tracta d’apropar-se i conèixer millor la realitat dels joves del municipi i detectar quines necessitats i inquietuds tenen. Aquesta iniciativa, desplegada per l’empresa Anncon Lleure i Oci SL, es desenvoluparà en espais públics de la vila els divendres i dissabtes de 17 a 20 h, del 18 d’octubre al 27 de desembre.

L'objectiu principal d’aquesta fase inicial és detectar els espais on els joves es reuneixen i escoltar les seves preocupacions, interessos i aspiracions. A més, se’ls vol oferir acompanyament en les seves trajectòries laborals, professionals, emocionals i psicològiques, així com orientar-los cap a l’Espai Jove.

Els dos educadors que s'encarregaran d’aquesta tasca treballaran en estreta col·laboració amb el consistori i el Consell Comarcal.

El programa també permetrà disposar d’una radiografia del perfil dels joves de Caldes d’Estrac, per adaptar els serveis municipals i els de la Regidoria de Joventut a les seves necessitats reals.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament aposta per apropar-se al col·lectiu juvenil, detectar les seves inquietuds i contribuir a la seva integració, salut emocional i benestar en un entorn de proximitat.

Escolta Jove

Publicació 16.10.2024