Ajuntament de Caldes d'Estrac - Turisme
Agenda
Saps què és un mercat de 2a mà? Flea market, en ànglès, vide-graniers en francès... A d'altres països com Anglaterra, Alemanya o França forma part de la quotidianitat, i és una forma divertida i profitosa de passar el cap de setmana.

mercat de 2a mà

Ja s'han obert les inscripcions per a participar al Mercat de 2a Mà del proper 1 de juny. Per a fer-les efectives heu de clicar en aquest enllaç.

El Mercat de 2à mà neix de la necessitat de promocionar un comerç sostenible, de la creença que és necessari donar nova vida a les coses que ja no utilitzem i de la voluntat de promoure una manera diferent d'entendre el consum.

Aquest mercat és un punt de trobada on poder adquirir tot tipus d'objectes usats en bon estat i a molt bon preu. És un mercat de lliure accés on qualsevol persona pot participar, venent articles personals: llibres, roba, música, còmics, productes informàtics, joguines... Es tracta de donar sortida a productes usats, però en bon estat.

Durant la jornada de diumenge 1 de juny i dins el Mercat de 2a Mà, s'ha organitzat un Taller de reciclatge, de 10:30 a  13:30 h