Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

 ESP | ENG | FRA
Descobert32ºC | 23ºC
Segueix-nos per RSS Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos per Youtube Segueix-nos a Instagram

Durant el mes de juliol, diversos espais del Maresme acullen recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posen en diàleg la poesia, amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebren en espais singulars del Maresme, la majoria a l’aire lliure i com a epicentre: Caldes d'Estrac.

Al web de l'Agència Catalana de l'Aigua, podreu consultar la qualitat de l'aigua de bany i l'estat de les platges. Vegeu, en temps real, la situació de seguretat en el bany de les platges, a través del web de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

La platja està ubicada en un entorn urbà (residencial) dins el municipi. Pel seu extrem nord, la platja es troba limitada per l'escullera situada a prop de l'Hotel Colon, que la separa de la platja de la Riera.

La platja està ubicada en un entorn urbà (residencial). Pel seu extrem nord, la platja està limitada per un petit espigó a l'alçada del passatge de Llevant aproximadament, que la separa de la platja d'Arenys.

Situats al bell mig de la població, al costat de la plaça de la Vila, els banys termals daten del segle XIX i són els únics de titularitat pública de tot Catalunya. Les aigües emergeixen d'una galeria subterrània a una temperatura de 38 graus centígrads.

El Parc Muntanyà està situat a la falda sud del Puig Castellar. Antigament, el parc era el jardí de la casa d'Adolfo Montañá, natural de Granollers que, en tornar de Cuba -al voltant del 1934- va comprar aquests terrenys al centre de Caldes per a construir-se una luxosa casa.

Itinerari circular de 17, 43 KM que comunica les poblacions de Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.

Recorregut autoguiat pels llocs més emblemàtics del municipi a través de 16 indrets senyalitzats.

×  
CURTMETRATGE TURISME CALDETES CURTMETRATGE TURISME CALDETES
Escut Ajuntament de Caldes d'Estrac
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere
Pujar al principi de la pàgina