Ajuntament de
Caldes d'Estrac

cartell_aqua_calidaLa segona edició del Bio Fira Aqua Calida, que se celebra a Caldes d’Estrac el proper 2 i 3 de juny, s'enfoca en la sostenibilitat i la gestió d'energies a partir d'activitats, teràpies naturals, espectacles, practiques saludables, gastronomia, xerrades i tallers infantils. 

Si t'interessa saber més sobre el canvi climàtic, la biocivilització i la sostenibilitat energètica, anota a l'agenda el proper 2 de juny perquè de 6 a 7 de la tarda, a la Sala Cultural, en Francesc Mauri, meteoròleg de TV3, donarà una conferència titulada “Meteorologia i Salut”. No te la perdis! 

En aquest sentit, el proper 3 de juny d’1 a 2 del migdia a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac tindrà lloc la taula rodona “Biocibilització en marxa!”. L’acte serà presentat per Òscar Baró, regidor de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i serà moderat per Sandra Campos, directora Imago delegació Caldes d’Estrac.

A la taula rodona hi participaran les entitats “Som del Maresme”, “Ecoregió de Girona”, “Ecoregió del Maresme” i” Economia Humana”.

Els dos dies que dura la Bio Fira, 2 i 3 de juny, podràs acostar-te al Balneari de Caldes d’Estrac i a la Fundació Palau que obriran les portes. Recorda que el Balenari celebra els 200 anys d’aniversari.

Paral·lelament, a la Sala Cultural, hi haurà una exposició: “Treballem per l’energia sostenible: El Pacte d’Alcaldes”. En aquesta mostra trobaràs informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic. 

La Segona Bio Fira d’Aqua Calida de Caldes d’Estrac es vol afavorir els espais de trobada perquè són aquests espais els que donen forma i omplen de continguts al nou paradigma de convivència planetària.

Clica per saber-ne més de la Fira Aqua Calida [+]

Informació publicada el 22 de maig de 2018