Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Termalisme
TERMALISME
Dades de l'Órea

Regidor: Alfred Freixas Ricart

Tècnic de l'Àrea: Carles Cáliz

Recursos de l'Àrea:

aigua termal1Aquesta àrea municipal treballa de forma conjunta amb els establiments privats amb l'objectiu d'articular una oferta completa de Caldes d'Estrac com a destinació termal i fomentar així els atractius de la nostra vila, aconseguint al mateix temps, nous segments de visitants i un augment de pernoctacions i de duranda de les estades. Aquesta tasca passa per oferir els atractius propis de la vila dintre d´una oferta conjunta de la destinació on el gran atractiu són les aigües termals.

Caldes d'Estrac és una de les viles integrants del Consorci de les Viles Termals de Catalunya i durant el present mandat ostenta la seva presidència. El Consorci té l'objectiu de promoure les propietats terapèutiques i lúdiques de les aigües termals de les viles catalanes. Primordialment la tasca consisteix en l'organització de diferents  campanyes de promoció per a donar a conèixer als possibles usuaris de proximitat les possibilitats de salut i relax de les aigües mineromedicinals de Catalunya.

Caldes també forma part de la Secció de "Villas Termales", de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), de la qual l'alcalde n'és el seu vicepresident.

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05