Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El pr˛xim dilluns 25 de gener, s'obrirÓ al p˙blic l'exposiciˇ que es podrÓ visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, demanant cita prŔvia a l'└rea d'Urbanisme

Avanš de POUMEl passat dilluns 14 de desembre es va aprovar inicialment l’Avanš de POUM, el primer document de treball que ha de permetre en els propers anys redactar el futur Pla d’Ordenaciˇ UrbanÝstica Municipal. Conjuntament amb el despatx redactor del projecte, l’└rea d’Urbanisme de l’Ajuntament ha dissenyat una exposiciˇ sobre l’Avanš de POUM a la Sala Cultural de l’Ajuntament.

Avanš de POUMA partir de la setmana vinent, els ve´ns i ve´nes podran visitar l’exposiciˇ de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, fins al divendres 12 de febrer. A causa de la situaciˇ sanitÓria derivada de la Covid-19, les persones interessades hauran de demanar cita prŔvia a urbanisme@caldetes.cat.

Avanš de POUML’exposiciˇ contÚ diversos panells informatius amb els punts mÚs importants del projecte, fa una mirada retrospectiva per explicar com ha evolucionat l’urbanisme al municipi al llarg d’aquests ˙ltims vint anys (actualment, Caldes es regeix per un POUM de l’any 1984), parla dels riscos i de les necessitats urbanÝstiques, aborda la situaciˇ de les infraestructures, i planteja els reptes de futur.

D’acord amb la legislaciˇ vigent, l’Avanš de POUM i el Document Inicial EstratŔgic tambÚ estan penjats a la seu electr˛nica de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac perquŔ els ve´ns i ve´nes puguin examinar tota la documentaciˇ, formular les consultes oportunes i presentar suggeriments i propostes telemÓticament o de manera presencial a l’Oficina d’Atenciˇ a la Ciutadania.

Informaciˇ publicada el 22 de gener de 2021