Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Es presenta una exposició sobre l'Avanç de POUM a la Sala Cultural
El pròxim dilluns 25 de gener, s'obrirà al públic l'exposició que es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, demanant cita prèvia a l'Àrea d'Urbanisme

Avanç de POUMEl passat dilluns 14 de desembre es va aprovar inicialment l’Avanç de POUM, el primer document de treball que ha de permetre en els propers anys redactar el futur Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Conjuntament amb el despatx redactor del projecte, l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament ha dissenyat una exposició sobre l’Avanç de POUM a la Sala Cultural de l’Ajuntament.

Avanç de POUMA partir de la setmana vinent, els veïns i veïnes podran visitar l’exposició de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, fins al divendres 12 de febrer. A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, les persones interessades hauran de demanar cita prèvia a urbanisme@caldetes.cat.

Avanç de POUML’exposició conté diversos panells informatius amb els punts més importants del projecte, fa una mirada retrospectiva per explicar com ha evolucionat l’urbanisme al municipi al llarg d’aquests últims vint anys (actualment, Caldes es regeix per un POUM de l’any 1984), parla dels riscos i de les necessitats urbanístiques, aborda la situació de les infraestructures, i planteja els reptes de futur.

D’acord amb la legislació vigent, l’Avanç de POUM i el Document Inicial Estratègic també estan penjats a la seu electrònica de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac perquè els veïns i veïnes puguin examinar tota la documentació, formular les consultes oportunes i presentar suggeriments i propostes telemàticament o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Informació publicada el 22 de gener de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05