Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les àrees de Dona i Polítiques d'Igualtat i Joventut, amb la col·laboració de les àrees d'Esports i Promoció Econòmica, impulsaran diferents activitats amb motiu del 8 de març

Cartell 8MS’ultimen els preparatius per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra anualment el 8 de març. Enguany, les propostes s’adaptaran a la situació actual i comptaran amb totes les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la Covid-19. «Un any més, farem sentir les nostres veus per denunciar, reivindicar i defensar els drets de les dones. Ho farem de manera transversal, amb la col·laboració d’altres àrees, ja que entenem el feminisme i la defensa dels nostres drets i la conscienciació des de la integritat global. I ho farem adaptant les nostres mobilitzacions a la situació actual i respectant totes les mesures per garantir la seguretat i el benestar de les nostres veïnes», afirma la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Laura Aloy.

El mateix dilluns 8 de març, hi ha prevista una penjada de cartells reivindicatius, que es presentaran per primer cop aquell dia, amb la participació de les dones de Caldetes Lila, i una pintada col·laborativa. Les veïnes podran escriure, dibuixar i compartir les seves reflexions al voltant del fet de ser dona. La pintada col·laborativa es farà en una pancarta muda que quedarà exposada uns dies a la façana de l’Ajuntament perquè qui ho vulgui hi pugui deixar la seva empremta en forma d’escrit, dibuix o el que es vulgui plasmar.

Durant aquella setmana, des de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat, es programaran tres activitats més. El dimarts 9 de març, a les 17 hores, s’impulsarà el taller d’intel·ligència emocional en línia ‘Reaprenent de nosaltres’ a càrrec de l’Associació Enruta’t. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, trucant al telèfon 937 911 542 o enviant un correu electrònic a igualtat@caldetes.cat.

A continuació, el divendres 12 de març, de 10 a 14 hores, s’instal·larà un Punt Lila al mercat setmanal. La cooperativa Cúrcuma, especialitzada en acció, diversitat i transformació en perspectiva de gènere, oferirà informació i assessorament individualitzat.

Així mateix, el dissabte 13 de març, d’11 a 13 hores, s’organitzarà un taller de defensa personal amb Aikido Estrac al Parc de Joan Maragall. Per a participar-hi, també cal inscripció prèvia. Es pot fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, trucant al 937 911 542 o enviant un correu a igualtat@caldetes.cat. La data límit és el pròxim dimecres 10 de març.

Per últim, des de l’Àrea de Joventut, hi haurà un mur virtual on les veïnes podran enviar-hi les seves reflexions, recomanacions de llibres, dibuixos, cançons o qualsevol inquietud que vulguin enregistrar sobre el fet de ser i sentir-se dona. Per a accedir al mur virtual, només caldrà clicar a l’enllaç que es publicarà en els pròxims dies a les xarxes socials.

Inscripció Intel·ligència Emocional

Inscripció Intel·ligència Emocional

Fitxer: InscripciA__inteligencia_emocional.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 91.5 kB

Inscripció Defensa Personal

Inscripció Defensa Personal

Fitxer: InscripciA__defensa_personal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 90.82 kB

Informació publicada el 2 de març de 2021