Ajuntament de
Caldes d'Estrac
A causa de l'actual situació sanitària derivada de la Covid-19, les persones interessades han de reservar la seva plaça enviant un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat

Esplanada de Can MuntanyàDurant el proper mes de maig, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura, posarà en marxa un engrescador projecte comunitari amb l’objectiu de donar vida a un dels murs de l’Esplanada de Can Muntanyà. La iniciativa està oberta a la participació de petits i grans, tot i que estarà liderada pel jovent del municipi. «Volem implicar tota la ciutadania. El mur es troba en un punt neuràlgic de la vila i gent de totes les edats se’l sent seu i en fa ús. L’objectiu és aconseguir crear, entre tots i totes, un mural original i participatiu», explica el regidor de Joventut, Gonzalo Bonnin.

Inicialment, s’organitzaran dues sessions de disseny i pluja d’idees, on s’afavorirà l’intercanvi de propostes i coneixements i on finalment es decidirà què es dibuixarà al mur de l’Esplanada de Can Muntanyà. Aquestes dues sessions es faran els dissabtes 8 i 15 de maig, a la tarda. Tot seguit, el dissabte 22 de maig, s’impulsarà una jornada, matí i tarda, de pintura del mural. El projecte comptarà amb el suport de la Fundació Contorno Urbano, que treballa amb la voluntat de transformar la realitat més quotidiana a partir de la intervenció artística individual i col·lectiva.

«Ens agradaria que fos un mural intergeneracional i que hi participessin veïns i veïnes de totes les edats, perquè és un lloc emblemàtic de Caldes i ple de vida», afirma el regidor de Cultura, David Salvà. Tothom qui vulgui, pot participar-hi. Des de l’Àrea de Joventut, tan sols es demana que, a causa de l’actual situació sanitària derivada de la Covid-19, s’enviï un correu a cdst.espaijove@caldetes.cat per portar un registre de les persones participants.

Informació publicada el 20 d'abril de 2021