Ajuntament de
Caldes d'Estrac
De moment, només podran accedir al carrer de l'Església els vianants i els vehicles autoritzats com els serveis d'emergències i els cossos de seguretat i els veïns del mateix carrer

Carrer de l'EsglésiaL’Ajuntament de Caldes d'Estrac ha decidit restringir l’accés del trànsit rodat al carrer de l’Església a causa del mal estat de la via, que es troba en alguns dels seus punts en risc d’esfondrament. Aquesta setmana, l’alcalde Òscar Baró, el regidor de Serveis Urbans, Joan Baró, i els responsables d’Agbar, empresa concessionària que gestiona el servei d’aigua potable del municipi, van reunir-se per abordar les fuites d’aigua de les darreres setmanes i estudiar l’estat general de la xarxa del municipi. Durant la trobada, ambdues parts van decidir que el carrer de l’Església era un dels punts més malmesos i on calia portar a terme una actuació de forma més prioritària.

Carrer de l'EsglésiaA l’espera d’acabar d’acordar les mesures definitives i amb la voluntat de preservar la seguretat i el benestar dels caldencs i les caldenques, el consistori ha decidit momentàniament restringir l’accés del trànsit rodat al carrer de l’Església. Únicament, s’hi podrà accedir a peu o en cas de ser un dels vehicles autoritzats com els serveis d'emergències i els cossos de seguretat i els veïns del mateix carrer. No obstant això, l’Ajuntament de Caldes d'Estrac demana màxima precaució a la població.

Informació publicada el 9 de juliol de 2021