Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Es restringeix l'accés del trànsit rodat al carrer de l'Església
De moment, només podran accedir al carrer de l'Església els vianants i els vehicles autoritzats com els serveis d'emergències i els cossos de seguretat i els veïns del mateix carrer

Carrer de l'EsglésiaL’Ajuntament de Caldes d'Estrac ha decidit restringir l’accés del trànsit rodat al carrer de l’Església a causa del mal estat de la via, que es troba en alguns dels seus punts en risc d’esfondrament. Aquesta setmana, l’alcalde Òscar Baró, el regidor de Serveis Urbans, Joan Baró, i els responsables d’Agbar, empresa concessionària que gestiona el servei d’aigua potable del municipi, van reunir-se per abordar les fuites d’aigua de les darreres setmanes i estudiar l’estat general de la xarxa del municipi. Durant la trobada, ambdues parts van decidir que el carrer de l’Església era un dels punts més malmesos i on calia portar a terme una actuació de forma més prioritària.

Carrer de l'EsglésiaA l’espera d’acabar d’acordar les mesures definitives i amb la voluntat de preservar la seguretat i el benestar dels caldencs i les caldenques, el consistori ha decidit momentàniament restringir l’accés del trànsit rodat al carrer de l’Església. Únicament, s’hi podrà accedir a peu o en cas de ser un dels vehicles autoritzats com els serveis d'emergències i els cossos de seguretat i els veïns del mateix carrer. No obstant això, l’Ajuntament de Caldes d'Estrac demana màxima precaució a la població.

Informació publicada el 9 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05