Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El primer pas d'aquest projecte, que té com a objectiu fer costat a l'empresariat local i millorar l'ocupabilitat de les persones, és conèixer la situació actual dels negocis locals pel que fa a la digitalització

Treball, Talent i TecnologiaCaldes d’Estrac ja té en marxa el projecte ‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles’, en el marc del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’ de la Diputació de Barcelona. De moment hi ha activa la primera fase, la diagnosi, que consisteix en l'enviament d'una enquesta adreçada a les empreses locals. 

En aquest sentit, la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament -encapçalada pel regidor Freddy Freixas- s’està posant en contacte amb el teixit empresarial local per demanar-los que responguin aquest qüestionari. És molt important per conèixer de primera mà les necessitats dels nostres empresaris i emprenedors. Cal recordar que l'Ajuntament de Caldes d’Estrac impulsa aquest projecte juntament amb els consistoris de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres.

El projecte ‘Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles’ té com a objectius dotar d'eines i recursos les empreses del territori per poder iniciar o potenciar la seva transformació digital i millorar els coneixements i competències digitals de les persones treballadores o en edat laboral.

Per posar en marxa l'estudi, el primer pas és conèixer la situació actual dels negocis ubicats a les 3 Viles pel que fa a la digitalització. Es tracta d'analitzar el punt de partida per dissenyar accions que ajudin l'empresariat local a avançar cap a la transformació digital. Per fer-ho cal que els empresaris respongui l'enquesta que rebran per correu electrònic.

Informació publicada el 30 d'agost de 2021