Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'entitat caldenca serà l'encarregada d'oficiar el tradicional pregó i brindis de Festa Major

Autora: Ginna Villagrasa, cedides per Creu Roja Caldes d'EstracAquest divendres 3 de setembre arrencarà el segon cap de setmana de la Festa Major de Caldes d’Estrac del 2021. I ho farà al vespre amb un acte ben simbòlic: el tradicional pregó, brindis i traca de Festa Major, que donarà el tret de sortida a tres dies festiu plens d’activitats al poble. Serà a la carpa gran ubicada a l’Esplanada de Can Muntanyà, a partir de les 20 hores, i obert a tots els veïns i veïnes del municipi que hi vulguin prendre part. En aquest sentit, per a prendre part de l’acte és imprescindible inscriure’s prèviament a través del següent enllaç

I és que, enguany, el pregó tindrà un protagonista mol destacat. Es tracta de la Creu Roja de Caldes d’Estrac, que aquest 2021 celebra el seu 49è aniversari. Una efemèride molt simbòlica que l’Ajuntament ha volgut aprofitar per a posar en valor la tasca ingent que ha dut a terme l’entitat al municipi des del seu naixement, consolidant-se com una de les associacions més emblemàtiques i unides al poble. 

La seva funció cohesionadora i d’acollida i les seves actuacions de salvament a les platges i de suport i atenció diària a les persones i col·lectius més necessitats de la vila l’han erigit com una entitat essencial per a garantir el benestar social a Caldes d’Estrac. Unes tasques que durant la pandèmia de Covid-19 s’han intensificat més que mai i han esdevingut de primera necessitat per a preservar la salut de tots els veïns i veïnes.

Així doncs, l’Ajuntament anima als veïns i veïnes a prendre part de l’acte, durant el qual també es podran adquirir copes commemoratives de la Creu Roja. Finalment, a l’esdeveniment també hi prendran part els Diables d’Estrac.

Tota la informació i el programa d’activitats de la Festa Major 2021 es pot consultar en aquest enllaç.

Informació publicada el 2 de setembre de 2021