Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Ja és aquí la Festa Major de Caldes d'Estrac!
Degut a la situació sanitària, l'Ajuntament presenta un programa d'actes senzill i humil, sense algunes activitats molt significatives, però amb propostes per a tots els públics

Festa Major 2021L’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha fet públic el programa d’actes de la Festa Major 2021. Com a conseqüència de les dificultats derivades de l’emergència sanitària, el consistori ha presentat una proposta senzilla, humil, íntima i petita, que no compta amb activitats molt significatives, però que ha previst iniciatives per a tots els públics. «La situació actual no ens ha permès organitzar una Festa Major com ens agradaria, però no hem volgut deixar passar l’oportunitat de gaudir de la cultura, de la germanor i de les nostres tradicions», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Festa Major 2021Del dissabte 28 d’agost al dissabte 11 de setembre, Caldes d’Estrac s’engalanarà per a gaudir del moment més esperat de l’any. Totes les propostes comptaran amb un estricte protocol per a garantir la seguretat i el benestar de veïns i veïnes. A més, per a gaudir d’algunes d’elles, serà necessari reservar plaça prèviament a través del web municipal. «Enguany, celebrarem els 801 anys d’història de la vila i homenatjarem la Creu Roja de Caldes d’Estrac que porta gairebé 50 anys al servei del poble i dels caldencs i les caldenques. El cartell també ens recorda que som gent d’aigua, de mar i termal, d’aigües guaridores. Aprofitem el moment per reivindicar les nostres arrels i mullar-nos d’alegria i gaudi», explica el regidor de Cultura, David Salvà.

Les activitats començaran el dissabte 28 d’agost, a les 18 hores, amb un torneig de petanca per a infants de 4 a 12 anys a les pistes municipals de petanca. A les 22 hores, la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà acollirà l’espectacle ‘L’Home Orquestra’ interpretat per en Peyu. L’acte, organitzat per l’Associació d’Amics del Teatre de Caldes d’Estrac, formarà part del Cicle d’Arts Escèniques i Musicals CALDERART. El preu de l’entrada serà de 10 euros si es compra anticipadament i de 12 euros si es compra a taquilla. La venda de tiquets anticipats es farà els dimarts 17 i 24 d’agost, de les 17 hores a les 19 hores, a la planta baixa de l’Ajuntament. També, es podran aconseguir a taquilla el mateix dissabte 28 d’agost, a les 21 hores, a la Pèrgola de Can Muntanyà. Així mateix, per a assistir-hi, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia. L’endemà, el diumenge 29 d’agost, a les 22 hores, hi haurà una nova cantada d’havaneres amb Les Anxovetes al Parc Joan Maragall. Per a gaudir-la, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia.

El divendres 3 de setembre, a les 20 hores, a l’Esplanada de Can Muntanyà, arrencarà oficialment la celebració popular amb el pregó, el brindis i la traca de Festa Major. Enguany, l’entitat Creu Roja de Caldes d’Estrac oferirà el pregó inaugural que donarà el tret de sortida a uns dies de diversió, alegria i companyonia. Per a assistir-hi, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia. A les 22.30 hores, a l’Esplanada de Can Muntanyà, La Loca Histeria farà gaudir al públic amb les seves divertides cançons. Enguany, a causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, el públic haurà d’estar assegut. Per a gaudir-lo, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia.

El dissabte 4 de setembre, de 10 a 19.30 hores, s’organitzarà una mostra de bonsais a la Pèrgola del Parc Joan Maragall de la mà de l’associació Amics dels Bonsais de Caldes d’Estrac. També, a les 10 hores, començarà el torneig de petanca a les pistes municipals de petanca (canvi d’última hora). A les 11 hores, a l’Esplanada de Can Muntanyà, s’impulsarà l’espectacle familiar ‘Els exploradors de l’aigua’ a càrrec de Circulant Management Circ-Teatre Humor. Per a gaudir-lo, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia. Tot seguit, a les 12 hores, a l’Esplanada de Can Muntanyà, s’habilitarà la rampa d’aigua ‘Splash Slide’ a càrrec de MobilParc. L’activitat estarà oberta a tots els públics, però, per a participar-hi, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia. A les 20 hores, l’Esplanada de Can Muntanyà acollirà el concert de Festa Major amb l’orquestra La Rosaleda i els millors clàssics de la història. Per a gaudir-lo, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia. De la mateixa manera, a les 22 hores, la terrassa de l’Espai Jove vibrarà amb la Nit Jove i el grup Sandunguera. Per a assistir-hi, cal inscriure’s prèviament al correu electrònic cdst.espaijove@caldetes.cat.

El diumenge 5 de setembre, a les 18 hores, s’organitzarà l’espectacle familiar ‘El senyor de les baldufes’ a càrrec de la Cia. Penélope y Aquiles a l’Esplanada de Can Muntanyà. Per a gaudir-lo, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia. A partir de les 22 hores, el municipi s’il·luminarà amb l’espectacle pirotècnic i el castell de focs artificials a càrrec del taller de pirotècnia Rafael Garcia Cabello i amb la col·laboració dels Diables de Caldes d’Estrac. Tot seguit, a les 22.30 hores, l’Esplanada de Can Muntanyà viurà la nit de fogalls amb el concert de Catfolkin. Per a assistir-hi, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia.

El dimecres 8 de setembre, a les 10 hores, es repicaran les campanes en honor a la Mare de Déu del Remei. A les 11 hores, s’oficiarà la missa a la Parròquia de Santa Maria i a les 12.15 hores, hi haurà l’ofrena floral a la Capella del Remei. A les 12.30 hores, es celebrarà una audició de sardanes amb la Cobla Cervianenca a la Plaça de la Vila. A continuació, el divendres 10 de setembre, a les 20 hores, a la Sala Cultural s'organitzarà el recital poètic-teatral 'De Bukowski a Chinaski (o al revés)' amb Javier Pintor i Ángel Larrosa. Per a assistir-hi, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia, ja que les places seran limitades. Per últim, el dissabte 11 de setembre, a les 11 hores, es farà la recepció i l’ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la Pèrgola de Can Muntanyà.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

Informació publicada el 12 d'agost de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05