Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament està treballant en un petit homenatge a l'estimat veí que s'inclourà en el proper número de la revista municipal Portada

CavallitosPetits i petites, recordeu l’etern somriure del senyor dels 'caballitos' mentre us donava caramels, globus i us feia voltar a l’atracció? Famílies, recordeu la dedicació, l’entrega i l’amabilitat amb les quals en Rafael dels 'caballitos' tenia cura dels infants que pujaven a l’atracció? Si mirem enrere, més de tres generacions de caldencs i caldenques han gaudit de la popular atracció de fira que tots els estius omplia d’alegria, somriures i diversió el Parc Joan Maragall.

CavallitosPer aquest motiu, des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es vol fer un petit homenatge a l’estimat veí Rafael Ruiz en el proper número de la revista municipal Portada. La nova edició inclourà a la contraportada un article i un collage de fotografies. En aquest sentit, el consistori caldenc fa una crida als veïns i les veïnes perquè participin en el sentit reconeixement. Així doncs, les persones que ho desitgin poden enviar les seves fotografies amb els 'caballitos' del Sr. Ruiz al correu cdst.premsa@caldetes.cat perquè siguin incloses en el muntatge fotogràfic.

¡Vueltas! ¡Vueltas! Que no parin mai...

Informació publicada el 16 de setembre de 2021