Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Tens fotografies dels 'caballitos' del Sr. Ruiz?
L'└rea de Comunicaciˇ de l'Ajuntament estÓ treballant en un petit homenatge a l'estimat veÝ que s'inclourÓ en el proper n˙mero de la revista municipal Portada

CavallitosPetits i petites, recordeu l’etern somriure del senyor dels 'caballitos' mentre us donava caramels, globus i us feia voltar a l’atracció? Famílies, recordeu la dedicació, l’entrega i l’amabilitat amb les quals en Rafael dels 'caballitos' tenia cura dels infants que pujaven a l’atracció? Si mirem enrere, més de tres generacions de caldencs i caldenques han gaudit de la popular atracció de fira que tots els estius omplia d’alegria, somriures i diversió el Parc Joan Maragall.

CavallitosPer aquest motiu, des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es vol fer un petit homenatge a l’estimat veí Rafael Ruiz en el proper número de la revista municipal Portada. La nova edició inclourà a la contraportada un article i un collage de fotografies. En aquest sentit, el consistori caldenc fa una crida als veïns i les veïnes perquè participin en el sentit reconeixement. Així doncs, les persones que ho desitgin poden enviar les seves fotografies amb els 'caballitos' del Sr. Ruiz al correu cdst.premsa@caldetes.cat perquè siguin incloses en el muntatge fotogràfic.

¡Vueltas! ¡Vueltas! Que no parin mai...

Informaciˇ publicada el 16 de setembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05