Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La proposta, que comenšarÓ el pr˛xim divendres 8 d'octubre, s'oferirÓ tots els divendres, de 10 a 12 hores, al Casal de la Gent Gran

Cartell Taller MemòriaL’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació del Casal de la Gent Gran de Caldes d’Estrac, ha impulsat una nova proposta per a les persones majors de 60 anys del municipi. Aquest cop, el consistori caldenc ha apostat per programar un taller de memòria. Les sessions, que començaran el divendres 8 d’octubre i s’allargaran fins al divendres 17 de desembre, les conduirà el psicòleg Francesc Fossas al Casal de la Gent Gran. Així doncs, tots els divendres, de 10 a 12 hores, s’oferiran activitats, jocs i dinàmiques d’estimulació cognitiva amb l’objectiu de reforçar la memòria i els coneixements dels avis i les àvies. «Amb aquesta nova activitat, volem promoure un envelliment actiu entre la gent gran caldenca, oferint recursos i eines per a preservar la memòria i millorar els hàbits i les rutines. Com amb la resta d’activitats que impulsem des de l’Àrea de Gent Gran, també busquem crear un espai on mimar els nostres majors, cuidar-los i sobretot escoltar-los», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia. També, es pot tramitar la inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció fins a completar l’aforament màxim permès per les autoritats sanitàries.

Informaciˇ publicada el 27 de setembre de 2021