Ajuntament de
Caldes d'Estrac
25 famílies i 46 infants s'han pogut beneficiar d'aquesta campanya coordinada per Creu Roja Caldes d'Estrac i l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament

Campanya joguines 2En el marc del conveni signat entre Creu Roja i l’Ajuntament, aquesta setmana ha tingut lloc la campanya de joguines de Reis impulsada amb la finalitat que cap nen i nena es quedi sense regal durant les festes de Nadal.

Campanya joguines 1L’Àrea de Serveis Socials i Creu Roja Caldes d'Estrac, per encàrrec de Ses Majestats els Reis d’Orient i segons les dades i informació de què disposen, han previst la tipologia de regals a entregar a les famílies segons l’edat dels seus infants. A més, enguany, la iniciativa també ha rebut la col·laboració de Dynamic Hotels, que ha recollit joguines entre els seus clients i els ha entregat a Creu Roja per a l’ocasió.

Laura Aloy, regidora d’Acció Social, explica que “es tracta d’una campanya solidària i necessària per fomentar la cohesió social. És una iniciativa que des de Serveis Socials creiem molt oportuna donat el context social d’algunes famílies. Amb l’assessorament de Ses Majestats els Reis d’Orient hem pogut regalar alegria i il·lusió a molts nens i nenes”. La campanya de joguines d’enguany, que s’ha celebrat complint estrictament les mesures anti-covid, ha permès que 46 infants i 25 famílies poguessin disposar de joguines i regals en aquestes dates.

Informació publicada el 5 de gener de 2022