Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El primer seminari del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' s'impartirà el pròxim divendres 23 de setembre a la biblioteca municipal de Sant Andreu de Llavaneres

TTTLa primera sessió del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' s'adreça a les empreses del sector sanitari i es farà el pròxim divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 hores, a la biblioteca municipal de Sant Andreu de Llavaneres. En primer lloc, de 13.30 a 15 hores, intervindrà Doctodata, que posarà el focus en l'optimització i l'automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector. Tot seguit, de 15 a 16.30 hores, serà el torn de Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps. Les persones interessades es poden apuntar en aquest enllaç.

En total, el cicle inclou quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis de Les 3 Viles.

El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’ està impulsat pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l'entitat FAGEM.

Informació publicada l'1 de setembre de 2022