Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Empreses del sector sanitari: us hi esperem!
El primer seminari del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' s'impartirÓ el pr˛xim divendres 23 de setembre a la biblioteca municipal de Sant Andreu de Llavaneres

TTTLa primera sessió del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' s'adreça a les empreses del sector sanitari i es farà el pròxim divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 hores, a la biblioteca municipal de Sant Andreu de Llavaneres. En primer lloc, de 13.30 a 15 hores, intervindrà Doctodata, que posarà el focus en l'optimització i l'automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector. Tot seguit, de 15 a 16.30 hores, serà el torn de Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps. Les persones interessades es poden apuntar en aquest enllaç.

En total, el cicle inclou quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis de Les 3 Viles.

El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’ està impulsat pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l'entitat FAGEM.

Informaciˇ publicada l'1 de setembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05