Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Pizzicato Go proposarÓ una sorprenent carta de pizzes senceres i al tall, fetes al moment i amb ingredients de primera qualitat, amanides gourmet, burrates i pasta fresca

PizzicatoL’Enric Vilalta és el propietari de Pizzicato, un popular restaurant de menjar italià a Santa Coloma de Gramenet. Properament, les seves saboroses propostes gastronòmiques es podran degustar també a Caldes d’Estrac, ja que Pizzicato Go, la versió per a emportar del popular restaurant de menjar italià, es convertirà en la nova parada del mercat municipal. «Inicialment, la nostra idea és obrir a Setmana Santa. Aquests mesos aprofitarem per a fer petites intervencions a la parada per a deixar-la molt xula», afirma Vilalta.

Així doncs, els caldencs i les caldenques gaudiran d’una sorprenent carta de pizzes senceres i al tall, fetes al moment i amb ingredients de primera qualitat. De la mateixa manera, la nova parada del Mercat Municipal de Caldes d’Estrac prepararà amanides gourmet, burrates i pasta fresca. «Després de molts anys amb el restaurant de menjar italià Pizzicato, vam decidir ampliar el negoci i crear el Pizzicato Go, que permetia demanar menjar per a emportar. La proposta ha tingut una bona acollida a Santa Coloma de Gramenet. Enguany, hem decidit obrir una nova botiga a Caldes d’Estrac, ja que ens ve molt de gust treballar a casa nostra», afirma Vilalta.

Informaciˇ publicada el 19 de gener de 2023