Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Mercat Municipal de Caldes d'Estrac comptarà amb una nova parada
Pizzicato Go proposarà una sorprenent carta de pizzes senceres i al tall, fetes al moment i amb ingredients de primera qualitat, amanides gourmet, burrates i pasta fresca

PizzicatoL’Enric Vilalta és el propietari de Pizzicato, un popular restaurant de menjar italià a Santa Coloma de Gramenet. Properament, les seves saboroses propostes gastronòmiques es podran degustar també a Caldes d’Estrac, ja que Pizzicato Go, la versió per a emportar del popular restaurant de menjar italià, es convertirà en la nova parada del mercat municipal. «Inicialment, la nostra idea és obrir a Setmana Santa. Aquests mesos aprofitarem per a fer petites intervencions a la parada per a deixar-la molt xula», afirma Vilalta.

Així doncs, els caldencs i les caldenques gaudiran d’una sorprenent carta de pizzes senceres i al tall, fetes al moment i amb ingredients de primera qualitat. De la mateixa manera, la nova parada del Mercat Municipal de Caldes d’Estrac prepararà amanides gourmet, burrates i pasta fresca. «Després de molts anys amb el restaurant de menjar italià Pizzicato, vam decidir ampliar el negoci i crear el Pizzicato Go, que permetia demanar menjar per a emportar. La proposta ha tingut una bona acollida a Santa Coloma de Gramenet. Enguany, hem decidit obrir una nova botiga a Caldes d’Estrac, ja que ens ve molt de gust treballar a casa nostra», afirma Vilalta.

Informació publicada el 19 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05