Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
L'activitat, que s'impartirà el pròxim dimarts 14 de febrer, de 10 a 12 hores, a La Fabriqueta, oferirà un viatge per la història posant el focus en el paper de les dones

Memòria HistòricaL’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’entitat La Sal i la Diputació de Barcelona, organitzarà un taller de recuperació de la memòria històrica de les dones. L’activitat s’impartirà el pròxim dimarts 14 de febrer, de 10 a 12 hores, a La Fabriqueta. En concret, la proposta oferirà un viatge per la història posant el focus en el paper de les dones. Durant la trobada, distribuïda en quatre moments històrics, es descobrirà i es recordarà els rols de les dones en diferents àmbits. També, es reflexionarà extensament sobre com han canviat els temps i sobre tot allò que encara queda per a assolir. L’objectiu és donar visibilitat a la presència de les dones en diferents èpoques, així com posar l’accent no només en aquelles figures que van aconseguir fites importants, sinó en el conjunt de les dones com a grans generadores de canvis socials, econòmics, culturals i estructurals.

L’activitat està pensada per a dones de totes les edats. Per a participar-hi, cal apuntar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, al telèfon 93 791 15 42, al correu electrònic cdst.gentgran@caldetes.cat o a través d’un formulari en línia al web municipal.

Publicació 31.01.2023