Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
La Comissió de Reis alerta que calen mans per a poder oferir una experiència màgica i acollidora com es mereixen els infants del municipi

La Comissió de Reis,  ja ha començat a treballar per a preparar la benvinguda de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar ens visitaran la nit del divendres 5 de gener per a omplir d’il·lusions, somriures i regals el municipi. Com sempre, la Comissió vol que la rebuda sigui una experiència màgica i acollidora. Per aquest motiu, el col·lectiu fa una crida als veïns i les veïnes perquè s’animin a col·laborar-hi.

"Necessitem mans per a tirar endavant la rebuda i la cavalcada. Maquillatge, vestuari, decoració, muntatge, il·luminació... Són moltes les tasques a desenvolupar i tothom, tingui l’edat que tingui, podrà aportar el seu granet de sorra. Des d’aquí, animo a pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies, nois i noies a implicar-se en un dels actes més bonics, màgics i emocionants de l’any", afirma el regidor de Cultura, Jordi López.

Les persones que vulguin col·laborar poden assistir a una reunió informativa el pròxim dijous 26 d'octubre, a les 19h, a la Sala Cultural.

Reis 2023

Publicació 24.10.2023