Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Es necessiten persones voluntŕries per col·laborar en la rebuda dels Reis Mags
La Comissió de Reis alerta que calen mans per a poder oferir una experičncia mŕgica i acollidora com es mereixen els infants del municipi

La Comissió de Reis,  ja ha començat a treballar per a preparar la benvinguda de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar ens visitaran la nit del divendres 5 de gener per a omplir d’il·lusions, somriures i regals el municipi. Com sempre, la Comissió vol que la rebuda sigui una experiència màgica i acollidora. Per aquest motiu, el col·lectiu fa una crida als veïns i les veïnes perquè s’animin a col·laborar-hi.

"Necessitem mans per a tirar endavant la rebuda i la cavalcada. Maquillatge, vestuari, decoració, muntatge, il·luminació... Són moltes les tasques a desenvolupar i tothom, tingui l’edat que tingui, podrà aportar el seu granet de sorra. Des d’aquí, animo a pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies, nois i noies a implicar-se en un dels actes més bonics, màgics i emocionants de l’any", afirma el regidor de Cultura, Jordi López.

Les persones que vulguin col·laborar poden assistir a una reunió informativa el pròxim dijous 26 d'octubre, a les 19h, a la Sala Cultural.

Reis 2023

Informació publicada el 24 d'octubre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05