Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
Tindran lloc els dies 24, 25 i 30 de novembre. Per a totes les activitats cal inscripció prèvia.

Amb la finalitat de combatre la violència de gènere i conscienciar la societat d’aquesta problemàtica, Caldes d'Estrac ha organitzat una sèrie d'activitats reivindicatives en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Masclista. En el marc d’aquesta jornada, tindrà lloc un taller de defensa personal, la Marxa Popular de les tres viles i una xerrada sobre la comunicació no violenta. Totes les activitats requereixen inscripció prèvia.

Amb aquesta programació dels dies 24, 25 i 30 de novembre, es busca involucrar la comunitat en la lluita contra la violència masclista i promoure valors de respecte i igualtat.

Divendres, 24 de novembre - Taller de Defensa Personal

A les 17:30 h, Aikido Estrac oferirà un taller de defensa personal per a joves d’entre 12 i 29 anys. L'objectiu és proporcionar a les persones participants eines pràctiques per a la seva autodefensa, contribuint a la seva seguretat. Aquesta activitat requereix inscripció prèvia abans del 22 de novembre a cdst.espaijove@caldetes.cat.

Taller de Defensa Personal

Dissabte, 25 de novembre - Marxa Popular Tres Viles

La Marxa contra la Violència Masclista tindrà lloc el dissabte 25 de novembre. Amb un recorregut que comença a Sant Andreu de Llavaneres, que passa per Caldes d'Estrac i acaba a Sant Vicenç de Montalt, la caminada uneix les tres viles en un missatge col·lectiu en contra de les violències masclistes.

L'esdeveniment culminarà amb la lectura del manifest, música en directe i ‘foodtrucks’ per a les persones participants i acompanyants. Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

25N Cartells Marxa

Dijous, 30 de novembre - Xerrada de Comunicació No Violenta

A la Biblioteca de Can Milans, el 30 de novembre, es durà a terme una xerrada sobre comunicació no violenta. Aquesta activitat, que requereix preinscripció, busca proporcionar eines i estratègies per a una comunicació respectuosa i constructiva. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Jornada de gènere

Publicació 21.11.2023