Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
L´Àrea de Dona i Polítiques d´Igualtat reprèn aquesta iniciativa estrenada l´any passat per acompanyar les famílies durant els primers mesos de vida dels seus fills i filles.

Per aquest 2024, l’Àrea de Dona i Polítiques d’igualtat torna a posar en marxa el projecte ‘Hola, ja soc aquí’, per donar la benvinguda als nadons del municipi. L'arribada d'un bebè a la família està plena d'emocions i també de certa inquietud. Són moltes preguntes i dubtes que apareixen davant aquesta nova etapa com a pares, mares i respecte a la criança d'un nadó.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ofereix serveis d’ajuda i acompanyament a les famílies en aquests primers mesos de vida. Les famílies que vulguin participar, rebran la visita a domicili de l'educadora Eva i la psicòloga Mery, per conèixer-les i oferir suport en la nova etapa, alhora que informar dels serveis públics dirigits a la petita infància.


Vies d'accés al programa:


Activitats d’‘Hola, ja soc aquí’

El programa inclou diferents activitats, com una fotografia grupal dels naixements de l’any anterior. Tindrà lloc el 3 de febrer a les 11:30 h a l’Església de Santa Maria. A més, s’oferirà un piscolabis perquè les famílies participants puguin conèixer-se. Cal confirmar assistència enviant un correu a cdst.igualtat@caldetes.cat o trucant a Serveis Socials (937 911 542).

A més, un dimarts al mes s’oferiran xerrades en família, relacionades amb la petita infància, a l’Escola Bressol del Municipi. Són obertes a tothom. Tindran lloc els dies 6 de febrer, 5 de març, 9 d’abril, 7 de maig i 4 de juny de 17 a 18 h i hi haurà servei de canguratge.
 
De 22 naixements que consten al padró del 2023, s’han visitat 16 famílies domicili per donar la benvinguda, explicar el servei i oferir un petit sonall com a regal.

En aquestes xerrades es tractaran temes relacionats amb la petita infància: criança, educació, els neguits i tot allò que fa referència al benestar dels més petits i de les seves famílies.

Hola ja sóc aquí

Hola ja sóc aquí

Xerrades en família

Publicació 15.01.2024