Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, l'└rea de Gent Gran de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac va organitzar diverses activitats al municipi

Gent GranEl passat divendres 1 d’octubre, Caldes d’Estrac va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. A primera hora del matÝ, les tres residŔncies del municipi van rebre safates plenes de pastes calentes i sucs per als prop de cent avis i Óvies que hi viuen. Tot seguit, l’alcalde Ďscar Barˇ, la regidora de Gent Gran, Laura Aloy, i la tŔcnica de Gent Gran, Mery Cruz, van visitar dues de les tres residŔncies per compartir una bonica estona amb la gent gran del municipi i conŔixer de primera mÓ les seves inquietuds i necessitats, aixÝ com per recordar emocionants anŔcdotes, hist˛ries i vivŔncies. Per tal de complir amb les recomanacions Covid-19, les trobades es van realitzar davant dels centres.

Gent GranA les 11 hores, la Plaša del Lledoner va acollir una nova jornada d’escacs i dominˇ. Una desena de persones es van sumar a l’engrescadora iniciativa i van passar una gran estona sota l’ombra dels arbres jugant als jocs de tota la vida. A continuaciˇ, a les 18.30 hores, una seixantena de persones van gaudir de la representaciˇ del musical ‘Les hist˛ries de l’avi Josep’ a cÓrrec de Mateu Peramiquel i Mar Puig a la Sala Cultural de l’Ajuntament. Noranta minuts plens d’emocions i sentiments que van fer somriure a les persones assistents i que van deixar missatges inesborrables com la importÓncia d’escoltar i de dedicar temps i atenciˇ als avis i les Óvies.

Gent GranDes de l’└rea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, s’agraeix enormement la implicaciˇ de tots i totes en les activitats programades i es felicita novament als avis i les Óvies del municipi per ser un exemple d’esforš, entrega i superaciˇ per a la resta de ve´ns i ve´nes.

Informaciˇ publicada el 7 d'octubre de 2021