Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El municipi homenatja els avis i les àvies
Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac va organitzar diverses activitats al municipi

Gent GranEl passat divendres 1 d’octubre, Caldes d’Estrac va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. A primera hora del matí, les tres residències del municipi van rebre safates plenes de pastes calentes i sucs per als prop de cent avis i àvies que hi viuen. Tot seguit, l’alcalde Òscar Baró, la regidora de Gent Gran, Laura Aloy, i la tècnica de Gent Gran, Mery Cruz, van visitar dues de les tres residències per compartir una bonica estona amb la gent gran del municipi i conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats, així com per recordar emocionants anècdotes, històries i vivències. Per tal de complir amb les recomanacions Covid-19, les trobades es van realitzar davant dels centres.

Gent GranA les 11 hores, la Plaça del Lledoner va acollir una nova jornada d’escacs i dominó. Una desena de persones es van sumar a l’engrescadora iniciativa i van passar una gran estona sota l’ombra dels arbres jugant als jocs de tota la vida. A continuació, a les 18.30 hores, una seixantena de persones van gaudir de la representació del musical ‘Les històries de l’avi Josep’ a càrrec de Mateu Peramiquel i Mar Puig a la Sala Cultural de l’Ajuntament. Noranta minuts plens d’emocions i sentiments que van fer somriure a les persones assistents i que van deixar missatges inesborrables com la importància d’escoltar i de dedicar temps i atenció als avis i les àvies.

Gent GranDes de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, s’agraeix enormement la implicació de tots i totes en les activitats programades i es felicita novament als avis i les àvies del municipi per ser un exemple d’esforç, entrega i superació per a la resta de veïns i veïnes.

Informació publicada el 7 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05