Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac oferirÓ una nova activitat per a les persones majors de 60 anys del municipi els dimecres, de 10 a 11 hores, a l'Espai Jove de Caldes d'Estrac

MusicoteràpiaL’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac presenta una nova activitat per a les persones majors de 60 anys del municipi. Des del dimecres 18 de gener i fins al dimecres 29 de març, els caldencs i les caldenques podran participar en un taller de musicoteràpia. Les sessions es faran els dimecres, de 10 a 11 hores, a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. De la mà del professional Ernest Martínez Massanet, les persones participants descobriran els beneficis terapèutics de la música i milloraran la seva salut mental i el seu benestar emocional, així com estimularan la comunicació i l’expressió de sentiments, treballaran la coordinació i incidiran sobre l’estat d’ànim.

Per a participar-hi, caldrà portar una màrfega. Les persones interessades poden apuntar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac fins a completar les places disponibles escrivint un correu electrònic a oac@caldetes.cat, trucant al telèfon 93 971 00 05, presencialment o a través d'un formulari en línia al web municipal.

Informaciˇ publicada l'11 de gener de 2023