Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac posa en marxa un taller de musicoteràpia
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac oferirà una nova activitat per a les persones majors de 60 anys del municipi els dimecres, de 10 a 11 hores, a l'Espai Jove de Caldes d'Estrac

MusicoteràpiaL’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac presenta una nova activitat per a les persones majors de 60 anys del municipi. Des del dimecres 18 de gener i fins al dimecres 29 de març, els caldencs i les caldenques podran participar en un taller de musicoteràpia. Les sessions es faran els dimecres, de 10 a 11 hores, a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. De la mà del professional Ernest Martínez Massanet, les persones participants descobriran els beneficis terapèutics de la música i milloraran la seva salut mental i el seu benestar emocional, així com estimularan la comunicació i l’expressió de sentiments, treballaran la coordinació i incidiran sobre l’estat d’ànim.

Per a participar-hi, caldrà portar una màrfega. Les persones interessades poden apuntar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac fins a completar les places disponibles escrivint un correu electrònic a oac@caldetes.cat, trucant al telèfon 93 971 00 05, presencialment o a través d'un formulari en línia al web municipal.

Informació publicada l'11 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05