Cada restaurant adherit a la ruta de la tapa del pèsol cuinarà una tapa amb el pèsol de la floreta com a element estrella. S’oferirà de 12h a 15h.
Com es pot participar?Només caldrà comprar els tiquets anticipats per les tapes dels diferents restaurants.
Cal presentar al restaurant el full imprès amb les dades rebudes per correu per cada compra de tiquet.
Quin preu tindrà?Cada tiquet costarà 5 euros i inclourà una tapa i una beguda. I una cassoleta de regal commemoratiu per celebrar el 25è aniversari de la pesolada
Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles
Pèsols a la Catalana
Pèsols de la floreta ofegats la Catalana
Crema de pèsol amb crumble de"morzilla"
Parmentier de pèsol amb bacallà en tempura
Pèsols a la catalana
Calçots en tempura amb romesco de pèsols.
Pèsols de la floreta ofegats amb sèpia d'Arenys
Pèsols de la floreta i carxofes del maresme ofegats a l'estil emma
Pèsols, amb sepia de costa i carxofes del mareseme a l’estil voramar
Pèsol de la floreta amb ous trufats
Pèsols amb vistes
12 Pe