Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTÍCIES
L´empresa va guanyar recentment el concurs públic i el passat cap de setmana ja va oferir el servei al 100%

Creu Roja

Creu Roja ja es troba a ple rendiment a les platges de Caldes. El passat dijous es va resoldre l’adjudicació del servei on l’entitat va resultar guanyadora i aquest cap de setmana del 4 i 5 de juliol va iniciar el servei al 100%.

Creu RojaEl president de Creu Roja de Caldes, Pep Taberné, ha valorat de forma positiva el primer cap de setmana “no s’ha produït cap incidència destacable, i hem pogut desplegar tot l’operatiu amb eficàcia i rapidesa, de tal manera que aquest cap de setmana tot l’equip i el material estaven funcionant perfectament”.

Creu RojaSegons Taberné, l’organització posa a disposició del municipi un equip de socorristes format per quatre socorristes aquàtics a peu de platja i dos bàsics que portaran els banys adaptats. Pel que fa al material, destaca el sanitari necessari per fer cures a la platja i el material afegit que suposa el coronavirus (com són els EPIS de protecció tant per al personal com per als usuaris). Finalment, respecte a la mobilitat, es faran servir dues motos aquàtiques equipades per fer el salvament, un quad 4x4, una furgoneta, i tots els recursos necessaris per efectuar el salvament (bales i taules de rescat, etc.)

La licitació és de dos anys, prorrogable a dos anys més, i aquest estiu el servei es prestarà fins al 13 de setembre.

Cal destacar que la Creu Roja porta present al municipi des de 1972, fent altres tasques socials a més del socorrisme i salvament, com ara activitats per a la gent gran, la campanya d’aliments o l’acció preventiva durant els actes públics.

Informació publicada el 7 de juliol de 2020