Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Del 8 a l'11 de juliol, el Parc de Can Muntanyà romandrà tancat i s'habilitarà l'Esplanada de Can Muntanyà com a zona d'aparcament per a les persones assistents al festival

Poesia i +Amb motiu del festival Poesia i +, que comença demà, dijous 8 de juliol, i s’allargarà fins al diumenge 11 de juliol, el Parc de Can Muntanyà romandrà tancat. La mesura, que es porta a terme cada any, respon a una demanda de l’organització de l’esdeveniment per temes logístics i de seguretat. Així doncs, durant aquests dies, només es podrà accedir a l’espai natural si es disposa de les entrades dels espectacles i en l’horari establert en la programació del festival.

De la mateixa manera, del 8 a l’11 de juliol, s’habilitarà l’Esplanada de Can Muntanyà com a zona d’aparcament per a les persones assistents al festival Poesia i +. Prèviament, els agents de mobilitat adequaran i senyalitzaran correctament l’espai. Així doncs, el dijous i el divendres, des de les 19 hores fins que finalitzi la programació del dia del festival es permetrà estacionar a l’Esplanada de Can Muntanyà a les persones assistents als espectacles. El dissabte i el diumenge, de 9 a 17 hores, l’espai funcionarà com tots els caps de setmana d’estiu i es permetrà l’estacionament a totes les persones interessades. A partir de les 17 hores, l’Esplanada de Can Muntanyà romandrà tancada i es tornarà a obrir quan comencin a arribar les primeres persones assistents a l’esdeveniment, que podran estacionar a l’espai. Un cop finalitzi la nova edició del festival Poesia i +, els agents de mobilitat desmuntaran la zona habilitada i retornaran l’espai a la normalitat.

Informació publicada el 7 de juliol de 2021