Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOT═CIES
Afectacions al municipi amb motiu del festival Poesia i +
Del 8 a l'11 de juliol, el Parc de Can MuntanyÓ romandrÓ tancat i s'habilitarÓ l'Esplanada de Can MuntanyÓ com a zona d'aparcament per a les persones assistents al festival

Poesia i +Amb motiu del festival Poesia i +, que comenša demÓ, dijous 8 de juliol, i s’allargarÓ fins al diumenge 11 de juliol, el Parc de Can MuntanyÓ romandrÓ tancat. La mesura, que es porta a terme cada any, respon a una demanda de l’organitzaciˇ de l’esdeveniment per temes logÝstics i de seguretat. AixÝ doncs, durant aquests dies, nomÚs es podrÓ accedir a l’espai natural si es disposa de les entrades dels espectacles i en l’horari establert en la programaciˇ del festival.

De la mateixa manera, del 8 a l’11 de juliol, s’habilitarÓ l’Esplanada de Can MuntanyÓ com a zona d’aparcament per a les persones assistents al festival Poesia i +. PrŔviament, els agents de mobilitat adequaran i senyalitzaran correctament l’espai. AixÝ doncs, el dijous i el divendres, des de les 19 hores fins que finalitzi la programaciˇ del dia del festival es permetrÓ estacionar a l’Esplanada de Can MuntanyÓ a les persones assistents als espectacles. El dissabte i el diumenge, de 9 a 17 hores, l’espai funcionarÓ com tots els caps de setmana d’estiu i es permetrÓ l’estacionament a totes les persones interessades. A partir de les 17 hores, l’Esplanada de Can MuntanyÓ romandrÓ tancada i es tornarÓ a obrir quan comencin a arribar les primeres persones assistents a l’esdeveniment, que podran estacionar a l’espai. Un cop finalitzi la nova ediciˇ del festival Poesia i +, els agents de mobilitat desmuntaran la zona habilitada i retornaran l’espai a la normalitat.

Informaciˇ publicada el 7 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaša de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05