Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac acollirà les darreres propostes del Festival Poesia i +
La setzena edició, que se celebrarà del 30 de juny a l'11 de juliol a nou municipis del Maresme, reivindica la trobada i la celebració de la vida en comunitat

Poesia i +Properament, Caldes d’Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys, Alella i Mataró acolliran una cinquantena de recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Aquesta setmana, la Fundació Palau ha presentat la programació completa de la setzena edició del Festival Poesia i +, que se celebrarà del 30 de juny a l’11 de juliol a diferents espais singulars de la comarca. Enguany, el festival recuperarà completament la presencialitat i comptarà amb músics consolidats com Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Ferran Palau o Maria Arnal i Marcel Bagés, noves veus de la poesia com Gabriel Ventura, Míriam Cano, Jaume Coll Mariné o Chantal Poch i espectacles teatrals o d’experimentació vocal amb artistes com Marc Vilajuana, Marala o Jordi Coca.

Els dies 8, 9, 10 i 11 de juliol, el Festival Poesia i + s’acomiadarà a Caldes d’Estrac. En total, una trentena d’artistes visitaran el municipi per compartir les seves propostes amb el públic, reivindicar la trobada i la celebració de la vida en comunitat i reforçar l'aposta per la proximitat i la defensa de l’entorn natural. «La poesia, la música i les arts escèniques sempre són benvingudes a casa nostra. Acollir la cloenda d’un festival de tan alt nivell i que sentim tan pròxim és un honor per al nostre municipi», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Les propostes començaran el dijous 8 de juliol amb Laia Llobera i Ferran Palau a l’església de Santa Maria, Aldaolado al pati de la Fundació Palau i Nacho Vegas al Parc de Can Muntanyà. L’endemà, divendres 9 de juliol, serà el torn de Gabriel Ventura + Esperit! al pati de la Fundació Palau i Laura Llaneli, Blanca Llum Vidal + Los Sara Fontán i Joan Miquel Oliver al Parc de Can Muntanyà. Tot seguit, el dissabte 10 de juliol, el municipi acollirà les propostes d’Anna Dot, Teresa d’Arenys, Míriam Cano, María Eloy-García i Maria Arnal i Marcel Bagés al Parc de Can Muntanyà, així com les de Chantal Poch i Adrián Salcedo al pati de la Fundació Palau. Per últim, el diumenge 11 de juliol serà el torn de Marc Vilajuana a la Capella del Carme, Mar Serinyà, Marta Vergonyós, Rosa Pou, Jaume Coll Mariné i Pau Vallvé al Parc de Can Muntanyà i Sònia Moya i Maria di Pace al pati de la Fundació Palau. Per a més informació i compra d’entrades, es pot consultar al web del festival.

Informació publicada el 3 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05