Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les formacions, que seran de nivell iniciaciķ i bāsic, s'impartiran del dimecres 29 de setembre al dimecres 22 de desembre

Cursos CatalāL’Ārea d’Acciķ Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona, posarā en marxa nous cursos de catalā per a persones residents al municipi. Les formacions comenįaran el prōxim dimecres 29 de setembre i s’allargaran fins al dimecres 22 de desembre. Enguany, el consistori caldenc ha programat dos nivells diferents. D’una banda, s’oferirā el nivell iniciaciķ, que s’impartirā tots els dimecres de 18 a 19.30 hores. D’altra banda, s’impulsarā el nivell bāsic, que es farā tots els dimecres de 19.30 a 21 hores. La iniciativa estā pensada per aquelles persones que volen aprendre a parlar en catalā amb fluīdesa i correcciķ i per aquelles que volen aprendre a escriure’l adequadament.

Les persones interessades poden solˇlicitar informaciķ, recollir les solˇlicituds i tramitar la inscripciķ a l’Oficina d’Atenciķ a la Ciutadania. També, la poden realitzar a través d'aquest formulari en línia. Així mateix, poden escriure un correu electrōnic a cdst.serveissocials@caldetes.cat i l’Ārea d’Acciķ Social resoldrā tots els dubtes.

Informaciķ publicada el 15 de setembre de 2021