Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
L'Ajuntament impulsarÓ nous cursos de catalÓ
Les formacions, que seran de nivell iniciaciˇ i bÓsic, s'impartiran del dimecres 29 de setembre al dimecres 22 de desembre

Cursos CatalàL’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posarà en marxa nous cursos de català per a persones residents al municipi. Les formacions començaran el pròxim dimecres 29 de setembre i s’allargaran fins al dimecres 22 de desembre. Enguany, el consistori caldenc ha programat dos nivells diferents. D’una banda, s’oferirà el nivell iniciació, que s’impartirà tots els dimecres de 18 a 19.30 hores. D’altra banda, s’impulsarà el nivell bàsic, que es farà tots els dimecres de 19.30 a 21 hores. La iniciativa està pensada per aquelles persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per aquelles que volen aprendre a escriure’l adequadament.

Les persones interessades poden sol·licitar informació, recollir les sol·licituds i tramitar la inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. També, la poden realitzar a través d'aquest formulari en línia. Així mateix, poden escriure un correu electrònic a cdst.serveissocials@caldetes.cat i l’Àrea d’Acció Social resoldrà tots els dubtes.

Informaciˇ publicada el 15 de setembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05