Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac va organitzar diverses activitats al municipi

Gent GranEl passat divendres 1 d’octubre, Caldes d’Estrac va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. A primera hora del matí, les tres residències del municipi van rebre safates plenes de pastes calentes i sucs per als prop de cent avis i àvies que hi viuen. Tot seguit, l’alcalde Òscar Baró, la regidora de Gent Gran, Laura Aloy, i la tècnica de Gent Gran, Mery Cruz, van visitar dues de les tres residències per compartir una bonica estona amb la gent gran del municipi i conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats, així com per recordar emocionants anècdotes, històries i vivències. Per tal de complir amb les recomanacions Covid-19, les trobades es van realitzar davant dels centres.

Gent GranA les 11 hores, la Plaça del Lledoner va acollir una nova jornada d’escacs i dominó. Una desena de persones es van sumar a l’engrescadora iniciativa i van passar una gran estona sota l’ombra dels arbres jugant als jocs de tota la vida. A continuació, a les 18.30 hores, una seixantena de persones van gaudir de la representació del musical ‘Les històries de l’avi Josep’ a càrrec de Mateu Peramiquel i Mar Puig a la Sala Cultural de l’Ajuntament. Noranta minuts plens d’emocions i sentiments que van fer somriure a les persones assistents i que van deixar missatges inesborrables com la importància d’escoltar i de dedicar temps i atenció als avis i les àvies.

Gent GranDes de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, s’agraeix enormement la implicació de tots i totes en les activitats programades i es felicita novament als avis i les àvies del municipi per ser un exemple d’esforç, entrega i superació per a la resta de veïns i veïnes.

Informació publicada el 7 d'octubre de 2021