Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme posa en marxa una nova edició de la popular iniciativa amb la voluntat de contribuir a la reactivació econòmica del municipi

Concurs de Balcons 2021Aquest mes de novembre, el poble comença ja a preparar-se per a celebrar una de les èpoques més dolces i emocionants de l’any: el Nadal. En aquest context, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac presenta la nova edició del Concurs de Balcons. Per tercer any consecutiu, el consistori caldenc premiarà els balcons, les façanes d’edificis i els aparadors d’establiments comercials i de serveis més originals, divertits, imaginatius i màgics. «Amb la presentació de la tercera edició del Concurs de Balcons, comencem oficialment el compte enrere per a donar la benvinguda a les festes nadalenques. Un any més, volem promoure les compres als establiments de casa nostra i l’aposta pels productes de proximitat. També, volem que els caldencs i les caldenques s’impliquin en els esdeveniments nadalencs del poble i omplin d’il·lusió, alegria i màgia tots els racons del municipi», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Un any més, el certamen comptarà amb tres categories: balcons, façanes d’edificis i establiments comercials i de serveis. Cada categoria preveu un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros, que s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi per tal d’impulsar la compra de proximitat i fer costat als comerços i productors del poble.

La data límit de guarniment i de presentació de les propostes serà el pròxim dimarts 14 de desembre. Tot i això, l’ornamentació s'haurà d’exposar al balcó, a la façana o a l'aparador com a mínim durant tot el període comprès entre els dies 15 de desembre i 6 de gener. El dimecres 5 de gener, al vespre, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient anunciaran les persones guanyadores i posteriorment es podran consultar al web de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

Enguany, alguns dels criteris que tindrà en compte el jurat en el moment d’atorgar els guardons seran l’originalitat, el valor creatiu i la innovació en el plantejament de l’ornamentació; el resultat estètic i la integració a l’entorn; la referència al context nadalenc, tenint en compte els components de tradició; la utilització de materials reciclats, i l’estructura tècnicament sostenible i segura.

Del 14 de desembre al 4 de gener, el jurat avaluarà de dia i de nit totes les propostes rebudes. Per aquest motiu, es recomana a les persones participants posar un temporitzador per a la il·luminació.

Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari en línia al web municipal.

Bases Concurs de Balcons 2021

Bases Concurs de Balcons 2021

Fitxer: 20211108_Publicacio_Anunci_Anunci_aprovacio_Bases_i_Convocatoria_del_3er_Concurs_de_Balcons_de_Nadal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 289,05 kB

Informació publicada el 22 de novembre de 2021