Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Concurs de Balcons de Nadal 2021

Concurs de Balcons 2021Ja tenim el Nadal aquí i des de les àrees de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac volem fomentar la implicació de la ciutadania en els esdeveniments nadalencs de la nostra vila, alhora que contribuir a la reactivació econòmica del municipi.

Per això, aquest any, us presentem una nova edició d'una iniciativa oberta als veïns i les veïnes de Caldes d'Estrac: decorar balcons, façanes i establiments durant les festes de Nadal. Els més originals, divertits, imaginatius i màgics obtindran un premi l'import del qual s'ha de gastar íntegrament en els establiments de Caldes d'Estrac.

Les categories són les següents: 

  •  Categoria de Balcons:

Primer premi: 200€

Segon premi: 100€

  • · Categoria de Façanes d’edificis:

Primer premi: 200€

Segon premi: 100€

  •  Categoria d’Establiments comercials i de serveis:

Primer premi: 200€

Segon premi: 100€

 Cal tenir en compte:

  • La inscripció a través del web municipal es considerarà admesa quan la persona participant, un cop hagi omplert el formulari, rebi un missatge de correu electrònic de confirmació.
  • La data límit de guarniment i de presentació de les propostes és el dia 14 de desembre de 2021.
  • L’ornamentació s'ha d’exposar al balcó, a la façana o a l'aparador com a mínim durant tot el període comprès entre els dies 15 de desembre de 2021 i 6 de gener de 2022.
  • El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia 5 de gener de 2022 durant la rebuda de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i posteriorment es podran consultar al web de l’Ajuntament.
  • Del 14 de desembre al 4 de gener, el jurat avaluarà de dia i de nit totes les propostes rebudes. Per aquest motiu, es recomana a les persones participants posar un temporitzador per a la il·luminació.
INSCRIPCIONS AL CONCURS DE BALCONS DE NADAL 2021
*
*
*
*
*
*
*En quines categories vols participar?

  • Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.
Informació publicada el 8 de novembre de 2021

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05