Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Tercer Concurs de Balcons engalana Caldes d'Estrac
Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament ha premiat els balcons, les façanes d'edificis i els aparadors d'establiments comercials i de serveis més originals, imaginatius i màgics

Aquest Nadal, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha impulsat la tercera edició del popular Concurs de Balcons. Com en les darreres convocatòries, la iniciativa ha estat un èxit. Els caldencs i les caldenques novament han demostrat que els balcons, les façanes i els aparadors més originals, imaginatius i màgics estan a Caldes d’Estrac. «Agraeixo enormement la implicació dels veïns i de les veïnes en la nova edició del Concurs de Balcons. La vostra originalitat, creativitat i imaginació han omplert el municipi d’il·lusió, alegria i màgia en uns moments tan difícils i complicats com els que estem vivint a causa de la crisi sanitària», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

A finals del passat mes de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament va convocar la popular iniciativa amb la voluntat de contribuir a la reactivació econòmica del municipi. Un cop tancat el termini, el jurat va visitar els balcons, les façanes i els aparadors participants i va emetre el seu veredicte seguint criteris com l’originalitat, el valor creatiu i la innovació en el plantejament de l’ornamentació; el resultat estètic i la integració a l’entorn; la referència al context nadalenc, tenint en compte els components de tradició; la utilització de materials reciclats, i l’estructura tècnicament sostenible i segura. Enguany, el jurat ha estat format per quatre dones caldenques vinculades al món de l’art, la creativitat i la decoració: Vanessa Puigderrajols, Alícia Bosch, Alícia Núñez i Maria Eugènia Leal.

Així doncs, el primer premi de la categoria Balcons ha estat per al carrer Baixada de l’Església número 11 bis, mentre que el segon lloc ha estat per al carrer Sant Josep número 11. Pel que fa a la categoria Façanes, la primera posició ha estat per a l’avinguda Sant Pere Abanto número 25 i el segon lloc per al carrer Lluís Companys número 86. Per últim, el primer premi de la categoria Aparadors ha estat per al carrer Riera número 30, mentre que el segon lloc s’ha declarat desert. Cada categoria compta amb un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros, que s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi per tal d’impulsar la compra de proximitat i fer costat als comerços i productors del poble.

Enguany, i de manera excepcional, s’han atorgat dos accèssits amb un premi de 50 euros cadascun. El primer ha estat per al tercer classificat de la categoria Balcons, situat al Camí Nou número 15, i el segon ha estat per al tercer classificat de la categoria Façanes, ubicat al Camí Ral número 13 1r i 2n. Així mateix, s’ha atorgat una menció sense premi econòmic al quart classificat de la categoria Façanes, situat al carrer de l’Estació número 1.

Concurs de Balcons 2021Primer Premi BalconsConcurs de Balcons 2021Segon Premi Balcons
Concurs de Balcons 2021Primer Premi FaçanesConcurs de Balcons 2021Segon Premi Façanes
Concurs de Balcons 2021Primer Premi AparadorsConcurs de Balcons 2021Tercer Premi Balcons (accèssit) 
Concurs de Balcons 2021Tercer Premi Façanes (accèssit)Concurs de Balcons 2021Quart Premi Façanes (menció especial)
Informació publicada l'11 de gener de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05