Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha previst una passejada de dones, la lectura del manifest, una xerrada en línia, un taller de defensa personal i un berenar intercultural

8ML’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de les àrees d'Acció Social, Cultura, Gent Gran, Joventut i Turisme, ha programat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es commemora anualment el dia 8 de març. «Ens tornem a mobilitzar per a defensar els nostres drets i exigir la fi de les violències envers les dones, però aprofitem també per a escoltar-nos i cuidar-nos les unes a les altres. A Caldes d'Estrac, continuem fent xarxa i prioritzem les cures, posant al centre de tot la vida i les necessitats bàsiques de les persones», afirma la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Laura Aloy.

Així doncs, el pròxim dimarts 8 de març, a les 10.30 hores, arrencaran les propostes amb una passejada de dones. L’activitat començarà a la Plaça de la Vila. Les dones participants tindran l’oportunitat de recórrer la vila realitzant la recentment estrenada gimcana turística digital. En acabar la passejada, l’Ajuntament convidarà a les assistents a cafè i els hi lliurarà un obsequi. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia al web municipal.

A la tarda, a les 18 hores, es farà la lectura del manifest a la Plaça de la Vila i tot seguit, a les 19 hores, s’oferirà una xerrada en línia a càrrec de Norma Isern. Sota el títol ‘Ser dona no sempre és ser mare’, la conferència està adreçada a dones que no tenen fills i filles, o bé perquè no han pogut o bé per elecció pròpia. Les dones que vulguin participar-hi poden inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia al web municipal. Un cop feta la inscripció, rebran l’enllaç a la sessió en línia.

Les propostes amb motiu del Dia Internacional de les Dones continuaran el dijous 10 de març, a les 18 hores, amb un taller de defensa personal a càrrec d’Aikido Estrac a l’Espai Jove. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat, trucant al telèfon 93 791 17 78 o presencialment a l’equipament municipal. Per últim, el diumenge 13 de març, a les 17 hores, s’organitzarà un berenar intercultural de dones a l’Espai Jove. Les dones que vulguin podran portar un menjar de la seva terra per a compartir entre totes les assistents.

Publicació 23.02.2022