Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Caldes d'Estrac commemora el Dia Internacional de les Dones
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha previst una passejada de dones, la lectura del manifest, una xerrada en línia, un taller de defensa personal i un berenar intercultural

8ML’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de les àrees d'Acció Social, Cultura, Gent Gran, Joventut i Turisme, ha programat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es commemora anualment el dia 8 de març. «Ens tornem a mobilitzar per a defensar els nostres drets i exigir la fi de les violències envers les dones, però aprofitem també per a escoltar-nos i cuidar-nos les unes a les altres. A Caldes d'Estrac, continuem fent xarxa i prioritzem les cures, posant al centre de tot la vida i les necessitats bàsiques de les persones», afirma la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Laura Aloy.

Així doncs, el pròxim dimarts 8 de març, a les 10.30 hores, arrencaran les propostes amb una passejada de dones. L’activitat començarà a la Plaça de la Vila. Les dones participants tindran l’oportunitat de recórrer la vila realitzant la recentment estrenada gimcana turística digital. En acabar la passejada, l’Ajuntament convidarà a les assistents a cafè i els hi lliurarà un obsequi. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia al web municipal.

A la tarda, a les 18 hores, es farà la lectura del manifest a la Plaça de la Vila i tot seguit, a les 19 hores, s’oferirà una xerrada en línia a càrrec de Norma Isern. Sota el títol ‘Ser dona no sempre és ser mare’, la conferència està adreçada a dones que no tenen fills i filles, o bé perquè no han pogut o bé per elecció pròpia. Les dones que vulguin participar-hi poden inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia al web municipal. Un cop feta la inscripció, rebran l’enllaç a la sessió en línia.

Les propostes amb motiu del Dia Internacional de les Dones continuaran el dijous 10 de març, a les 18 hores, amb un taller de defensa personal a càrrec d’Aikido Estrac a l’Espai Jove. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat, trucant al telèfon 93 791 17 78 o presencialment a l’equipament municipal. Per últim, el diumenge 13 de març, a les 17 hores, s’organitzarà un berenar intercultural de dones a l’Espai Jove. Les dones que vulguin podran portar un menjar de la seva terra per a compartir entre totes les assistents.

Publicació 23.02.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina