Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTíCIES
La reeixida proposta comptarà amb diverses activitats vinculades al termalisme, la salut, la sostenibilitat, la gastronomia, el comerç, el patrimoni i la història

Aqua Calida 2022Caldes d’Estrac es prepara per a acollir la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. Aquest cap de setmana, al Parc Joan Maragall, hi haurà tastets de ioga, tallers de cosmètica ecològica, activitats infantils, xerrades, mercat d'artesania, actuacions musicals, propostes gastronòmiques de la mà de restauradors locals, parades amb productes de comerços locals i moltes sorpreses més. El passat divendres 27 de maig, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va presentar la programació oficial.

En concret, el dijous 2 de juny, a les 9.30 hores, s’organitzarà un workshop de lideratge en sostenibilitat i propòsit de marca a càrrec de Miquel Guri a la Sala Cultural de l’Ajuntament. Les persones interessades a participar-hi, tant presencialment com telemàticament, hauran d’apuntar-se prèviament a través d’un formulari en línia al web municipal. Així mateix, el divendres 3 de juny, es portarà a terme al municipi una sessió interna de treball de l’Associació de Viles Termals de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i difondre el termalisme al territori català.

El dissabte 4 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores. Així doncs, la bio-fira Aqua Calida començarà amb una sessió de ioga i meditació a càrrec d’Àgape, un taller d’elaboració de pa i la divertida proposta ‘Pedala amb energia’ per a descobrir el potencial de les energies renovables. També, durant el matí, hi haurà l’atracció infantil ‘Fabula Mobile, carrusel ecològic’, la proposta ‘Un Jorn al Mas’ per a aprendre amb els animals de la granja i un taller d’elaboració de pasta de dents ecològica a càrrec de Noelia Narejo. A les 11.30 hores, es presentarà l’escultura ‘Petits Grans Artistes’ feta amb materials reciclats dels residus de la platja i a les 12 hores, el meteoròleg Francesc Mauri inaugurarà oficialment la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. Tot seguit, i fins a les 18 hores, s’oferiran tastets de reflexoteràpia i cupping a càrrec d’Àgape. Així mateix, hi haurà l’actuació musical de Nuria Grima Live Violin & DJ i una demostració de percussió a càrrec dels Diables d’Estrac. A la tarda, s’organitzarà la xerrada ‘Com netejar sense químics’ de la mà d’Innovaneteges, el taller ‘Fes el teu aftersun d’aloe i urucum’ a càrrec de Noelia Narejo, l’atracció infantil ‘Fabula Mobile, carrusel ecològic’, la proposta ‘Un Jorn al Mas’ per a aprendre amb els animals de la granja, una sessió de ioga flow amb Jara i la xerrada ‘Greixos sí? Greixos no?’ a càrrec de la doctora en biologia Victòria Garcia. A continuació, a les 19 hores, començarà la sessió musical de DJ Carbo Underground i a les 21 hores, la sessió musical de DJ Henry Jones. Durant tot el dia, també, hi haurà jornada de portes obertes a la Fundació Palau i mercat d’artesania, salut, termalisme i gastronomia amb restauradors locals.

El diumenge 5 de juny, l’horari serà d’11 a 17 hores. Al matí, s’organitzarà una sessió de ioga i meditació a càrrec d’Àgape, l’activitat infantil ‘Hola Watty! Estalviem energia, salvem watts!’, la proposta ‘Un Jorn al Mas’ per a aprendre amb els animals de la granja, l’atracció infantil ‘Fabula Mobile, carrusel ecològic’, tastets de reflexoteràpia i cupping a càrrec d’Àgape, una xerrada i demostració de kinesiologia de la mà d’Àgape i una xerrada d’acupuntura i dolors menstruals amb Àgape. Finalment, les actuacions musicals de Burruezo & Nur Camerata acomiadaran la bio-fira Aqua Calida. Durant tot el dia, també, hi haurà mercat d’artesania, salut, termalisme i gastronomia amb restauradors locals.

«Aquest cap de setmana, apropeu-vos al Parc Joan Maragall. Professionals de diverses disciplines relacionades amb l’àmbit del benestar donaran consells per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat. A Caldes d’Estrac, ho tenim molt clar i apostem per un model de desenvolupament sostenible basat en el territori», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, Freddy Freixas.

Programació Aqua Calida 2022

Programació Aqua Calida 2022

Fitxer: diptic.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.18 MB

Informació publicada el 30 de maig de 2022