Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Fins al pròxim dimecres 14 de desembre, els caldencs i les caldenques podran participar guarnint els balcons, les façanes d'edificis i els aparadors d'establiments comercials i de serveis de la vila

Concurs de Balcons 2022Les festes nadalenques són a tocar i Caldes d’Estrac s’il·luminarà i s’engalanarà per a gaudir-les de la mà de la quarta edició del Concurs de Balcons. Avui, dimarts 29 de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat la nova convocatòria. Per quart any consecutiu, el consistori caldenc premiarà els balcons, les façanes d’edificis i els aparadors d’establiments comercials i de serveis més originals, divertits i màgics. «Caldencs i caldenques, arrenca el Quart Concurs de Balcons. Us convido a tots i a totes a engalanar els balcons, les façanes i els aparadors de la nostra vila. Intentem que tothom qui passegi per Caldes d’Estrac s’encomani de la bonica màgia del Nadal. També, vull aprofitar per a agrair els veïns i les veïnes que cada dia aixequen la persiana dels seus comerços, dels seus restaurants i dels seus establiments. Aquestes festes, apostem per les compres de proximitat», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Com sempre, el reeixit certamen comptarà amb tres categories: balcons, façanes d’edificis i establiments comercials i de serveis. Cada categoria atorgarà un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros, que s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi. Aquesta edició, la data límit de guarniment i de presentació de les propostes serà el pròxim dimecres 14 de desembre. Tot i això, l’ornamentació s'haurà d’exposar al balcó, a la façana o a l'aparador com a mínim durant el període comprès entre els dies 15 de desembre i 6 de gener. El pròxim dijous 5 de gener, al vespre, Ses Majestats d’Orient anunciaran les persones guanyadores i posteriorment es podran consultar al web municipal.

Enguany, alguns dels criteris que tindrà en compte el jurat professional en el moment d’atorgar els guardons seran l’originalitat, el valor creatiu i la innovació en el plantejament de l’ornamentació; el resultat estètic i la integració a l’entorn; la referència al context nadalenc, tenint en compte els components de tradició; la utilització de materials reciclats, i l’estructura tècnicament sostenible i segura. Del 14 de desembre al 4 de gener, el jurat professional avaluarà de dia i de nit totes les propostes rebudes. Per aquest motiu, es recomana a les persones participants posar un temporitzador per a la il·luminació.

Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari en línia al web municipal.

Bases del Quart Concurs de Balcons

Bases del Quart Concurs de Balcons de Caldes d'Estrac

Fitxer: 20221128_Publicacio_Anunci_bases_i_convocatoria_de_les_bases_del_concurs_de_balcons__facanes_i_aparadores_festes_nadal_2022_23__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 285.61 kB

Informació publicada el 29 de novembre de 2022