Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La quarta edició del Concurs de Balcons presenta les propostes guanyadores
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha premiat els balcons, les façanes d'edificis i els aparadors d'establiments comercials i de serveis més originals, imaginatius i màgics

Concurs de Balcons 2022Concurs de Balcons 2022Concurs de Balcons 2022Aquest Nadal, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha impulsat la quarta edició del popular Concurs de Balcons. Com a les darreres convocatòries, la iniciativa ha estat un èxit. Els caldencs i les caldenques novament han demostrat que els balcons, les façanes i els aparadors més originals, imaginatius i màgics es troben sense dubte a Caldes d’Estrac.

A finals del passat mes de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac va convocar la reeixida iniciativa amb la voluntat de contribuir a la reactivació econòmica del municipi. Un cop tancat el termini, el jurat va visitar els balcons, les façanes i els aparadors participants i va emetre el seu veredicte seguint criteris com l’originalitat, el valor creatiu i la innovació en el plantejament de l’ornamentació; el resultat estètic i la integració a l’entorn; la referència al context nadalenc, tenint en compte els components de tradició; la utilització de materials reciclats, i l’estructura tècnicament sostenible i segura. El jurat professional format per cinc dones caldenques vinculades al món de l’art, la creativitat i la decoració (Vanessa Puigderrajols, Mireia Carbó, Alícia Bosch, Alícia Núñez i Maria Eugènia Leal) va avaluar de dia i de nit totes les propostes participants.

«Apreciem molt la participació de les noves generacions que vesteixen de llum i color el poble i contribueixen, juntament amb el consistori caldenc, a la missió de fer valorar i preservar la bellesa de la nostra vila», afirma la jurat professional Alícia Núñez.

Enguany, hi ha hagut 25 propostes participants: 13 balcons, 7 façanes i 5 establiments. Així doncs, el primer premi de la categoria Balcons ha estat per al Camí Nou, número 15 A, mentre que el segon lloc ha estat per al Camí Nou, número 1 1r1a. Pel que fa a la categoria Façanes, la primera posició ha estat per al carrer de La Santema, número 7 i el segon lloc per al carrer Torrevella, número 21. Finalment, el primer premi de la categoria Aparadors ha estat per al carrer Riera número 4 (Estanc), mentre que el segon lloc ha estat per al Camí Ral, número 31 baixos (La Lluna d'en Blai). Cada categoria comptarà amb un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros, que s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi per tal d’impulsar la compra de proximitat i fer costat als comerços i productors del poble. Des del consistori caldenc, s'agraeix la implicació del jurat professional i de les persones participants, així com es convida als veïns i a les veïnes a gaudir de la ruta de les propostes participants.

«És un orgull veure la implicació dels caldencs i de les caldenques en el Quart Concurs de Balcons. Estem molt contents per la bona acollida que ha tingut l'edició», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Informació publicada el 31 de desembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05