Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La lectura del manifest serà l'acte central del 8M. S'ha programat demà a les 13 h a la plaça de la Vila.

La programació impCartell 8M 2023ulsada des de l'Àrea de Dona i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac va començar divendres 3 de març amb "Valentes", una hora del conte especial a càrrec de Lídia Clua i impulsada des de la regidoria de Cultura i la biblioteca Can Milans, que va aconseguir transmetre els valors de gènere als infants.

Els actes van seguir diumenge 5 de març amb el ja tradicional berenar intercultural de dones, que es va convertir en un bonic espai de trobada, coneixença i sororitat, i demà s'han programat els actes centrals.

Per tant, demà 8 de març les activitats començaran al matí, a les 9 h, amb la presentació i entrega de la revista "Som infants, ens escolteu?". Més tard, a les 13 h es llegirà el manifest a la plaça de la vila i a la tarda, a les 17 h, s'inaugurarà l'exposició "Dones que han fet història", a l'espai jove. Aquesta última activitat, que clausurarà als actes del Dia Internacional de les Dones programats a Caldetes i està impulsada des de l'Àrea de Joventut, anirà acompanyada d'un taller.

Informació publicada el 7 de març de 2023