Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac segueix la programació amb motiu del Dia Internacional de les Dones
La lectura del manifest serà l'acte central del 8M. S'ha programat demà a les 13 h a la plaça de la Vila.

La programació impCartell 8M 2023ulsada des de l'Àrea de Dona i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac va començar divendres 3 de març amb "Valentes", una hora del conte especial a càrrec de Lídia Clua i impulsada des de la regidoria de Cultura i la biblioteca Can Milans, que va aconseguir transmetre els valors de gènere als infants.

Els actes van seguir diumenge 5 de març amb el ja tradicional berenar intercultural de dones, que es va convertir en un bonic espai de trobada, coneixença i sororitat, i demà s'han programat els actes centrals.

Per tant, demà 8 de març les activitats començaran al matí, a les 9 h, amb la presentació i entrega de la revista "Som infants, ens escolteu?". Més tard, a les 13 h es llegirà el manifest a la plaça de la vila i a la tarda, a les 17 h, s'inaugurarà l'exposició "Dones que han fet història", a l'espai jove. Aquesta última activitat, que clausurarà als actes del Dia Internacional de les Dones programats a Caldetes i està impulsada des de l'Àrea de Joventut, anirà acompanyada d'un taller.

Informació publicada el 7 de març de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05