Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTÝCIES

Caldes d'Estrac ja s'ha convertit en una de les destinacions preferides de l'Escola d'Adults del Pla del Besòs, i per segon any consecutiu han vingut durant el mes d'abril a gaudir d'un dia a la vila.

El grup va arribar utilitzant el tren i la seva primera parada va ser a la «Fabriqueta» on van poder gaudir de l'exposició de fotografies de Jaume Pomà «Homenatge a Caldes d'Estrac». Tot seguit van consultar l'Oficina de Turisme per obtenir tots els itineraris possibles de la vila.

Després d'un bon esmorzar al Tête à Tête, van iniciar la ruta pel nucli antic, visitant el safareig i coneixent les històries més emblemàtiques de la vila com la llegenda de la Dona de l'Aigua, o les anècdotes més divertides dels gegants de Caldes. El seu passeig els va dur a la capella de la Mare de Déu del Remei, la biblioteca Can Milans, la Torre Verda i el mirador Astharoth. En El Bistró de Caldes van fer una petita parada per brindar amb una copa de cava juntament amb l'alcaldessa Rosa Pou. Després van continuar la seva ruta visitant la Fundació Palau i els banys termals Caldes d'Estrac.

Per dinar van gaudir de les receptes de El Vellard i van finalitzar la seva visita amb un passeig pel Parc Muntanyà.

El responsable del grup, Antonio Alamillo, va anar retratant cada un dels moments que el grup va viure a Caldes i recentment ha compartit tots aquests records amb un vídeo que es pot veure a continuació.

Informaciˇ publicada el 3 de juny de 2016